top of page
Wie ben ik
Peter Lambrichs natuurfotografie en fotografieworkshops

Als enthousiast fotograaf met een voorliefde voor fauna, flora en landschappen, vertoef ik samen met mijn camera regelmatig in de prachtige natuurgebieden van Zuid-Limburg en van het aangrenzende België en Duitsland.
Al ruim 30 jaar vormen deze gebieden een onuitputtelijke inspiratiebron voor het maken van mijn beelden.

Doordat ik mijn passie voor natuurfotografie combineer met interesse voor de leefwijze van dieren en het voorkomen van bijzondere planten, kan ik deze in hun natuurlijke omgeving vastleggen. Vaak pas na het langdurig observeren van een dier of na vele bezoeken aan een bepaalde plek.

Ik ben van mening dat bij de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van fotografie, het bekijken van andermans werk een grote rol speelt. Maar ook het jezelf in de praktijk met de kennis en visie van andere fotografen confronteren vormt een belangrijk onderdeel van het leerproces.

Om die reden organiseer ik diverse workshops op het gebied van natuurfotografie en (meerdaagse) fotoreizen naar fotografische hotspots.


De kritische beoordeling door de collega's van Fotografen Kollektief Zuid-Limburg draagt er tenslotte aan bij dat ik me niet alleen in mijn eigen discipline maar ook op andere terreinen en op technisch gebied steeds verder ontwikkel.

Peter Lambrichs natuurfotografie en fotografieworkshops

Als je vragen hebt of informatie wil ontvangen over het gebruik van mijn foto's, kun je gebruik maken van het formulier op de contactpagina of via de chatfunctie.

bottom of page