top of page

Regelmatig verzorg ik lezingen over natuurfotografie; mijn passie voor en kennis van natuur en fotografie.
Tijdens deze lezingen kun je niet alleen genieten van bijzondere beelden, maar ook van de verhalen achter de beelden.

 

Lezingen natuurfotografie
Lezingen natuurfotografie

Naast mijn werkwijze als natuurfotograaf op het gebied van uitrusting en voorbereiding/planning, ga ik tijdens de lezingen in op het verschil tussen ‘biologieboekplaatjes” en aansprekende en/of verhalende beelden. De aanpak om tot aansprekende en/of verhalende beelden te komen zal aan de hand van diverse voorbeeldfoto’s worden toegelicht en natuurlijk leg ik hierbij ook uit hoe ik hierbij te werk ga.
Aan de hand van voorbeelden zal ik daarnaast ook ingaan op zogenaamde ‘projectmatige natuurfotografie’: het uitdiepen van een onderwerp door je langere tijd met dit specifieke onderwerp bezig te houden.

De lezingen zijn bedoeld voor fotoclubs, verenigingen of bedrijven en modulair opgebouwd. Hierdoor kunnen ze aangepast worden aan de behoefte van de groep en aan de gewenste tijdsduur.

Indien op de locatie geen apparatuur aanwezig is, kan ik de presentatie (tegen meerkosten) ook met behulp van eigen professionele apparatuur verzorgen (laptop, beamer en groot projectiescherm).

Ben je geïnteresseerd in een boeiende en informatieve lezing over natuurfotografie, neem dan via e-mail contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page